Clicino

Clickerring voor de positieve training

Sinds januari 2021 zijn wij de invoerder voor dit zeer krachtige product voor België en Luxemburg.  Het is wetenschappelijk bewezen dat positieve training de best en snelst werkende manier is om je hond, kat, paard,… te trainen.  

De nieuwe clickerring is eenvoudig, snel te gebruiken en super diervriendelijk. Nog accurater in het juist duiden dat ‘dit het gedrag is dat je wil zien’. Een belangrijk verschil met de bestaande clicker is de snelheid waarmee je kan werken doordat je de ring steeds aan je vinger hebt. Het zit zo comfortabel dat, indien je dagelijks traint, je je er niet bewust van bent dat je hem aan hebt. Het geluid is zachter maar perfect hoorbaar en nog minder verstorend voor je trouwe viervoeter. Het is perfect bruikbaar door alle leden van het gezin en de techniek snelller onder de knie te krijgen: je bent niet op zoek naar de clicker en je houdt je handen vrij. Markeren en belonen gaan veel vlotter.
De kracht van de click op het juiste moment en de positieve relatie die er ontstaat tussen geleider en dier tijdens het leren en oefenen, maken het mogelijk om een dwangvrije en angstvrije opvoeding te bieden.

Intussen een niet meer weg te denken hulpmiddel in de training van dieren maar ook gebruikt bij activiteiten van mensen zoals bij sporttrainingen om het resultaat te verbeteren, als hulpmiddel in het begeleiden van mensen... kortom een zeer breed toepasbare markeerder om een gedrag of resultaat te benoemen en te verbeteren.

Info of hulp nodig bij de aanschaf of bij het gebruik van de CLICINO?
Voor winkels, scholen, hondenscholen, sportverenigingen, paarden,... neem contact op voor de prijstabellen.

Indien je interesse hebt in het product, neem dan gerust met ons contact op betreffende de aan- en verkoopvoorwaarden. De aanbevolen adviesverkoopprijs particulier ligt op € 14,50 zowel in Europa als Amerika. Indien je BTW-plichtig bent en goederen mag verkopen, gelden andere tarieven.
Wij kunnen enkel een positieve trainingsmethode aanmoedigen en hopen op een goede samenwerking, 

De Clicino bestellen

Vul het onderstaande formulier in om te bestellen en wij contacteren u zo snel mogelijk.
De Clicino kost 14,50 euro incl. BTW - verzending: 7,50 €

Rekeningnummer: IBAN BE80068930972277
BTW: BE0666.966.357


De Clicino kost slechts 12 € per stuk (+ 7,50 verzendingskosten). Van zodra u de bestelling heeft verstuurd, bezorgen wij u de bevestiging via e-mail en de verdere instructies voor de betaling en levering.

© Hondenopvoeding.be - Webdesign: Smart Site Solutions